Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ancheta epidemiologică de la Guvern, legată de coronavirus. Trei persoane vizate dintre care 2 angajați la Secretariatul General

Publicat

palatul-victoria-guvern

Ancheta epidemiologică de la Guvern îi vizează pe trei angajați care ar fi suspecți de coronavirus.

Premierul interimar Ludovic Orban a precizat că este vorba despre o persoană de la „servire” și doi angajați de la Secretariatul General al guvernului.

Citește și DOUĂ noi cazuri de coronavirus, confirmate în România. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 17

UPDATE: Cele trei persoane de la Guvern care ar fi fost „contacți” ai femeii din București depistate cu coronavirus au avut rezultate negative ale testelor efectuate de medici.

Guvernul României a precizat că, în contextul anchetei epidemiologice care este în desfășurare, în legătură cu femeia de 42 de ani din Bucureşti, confirmată duminică, 8 martie, cu coronavirus (COVID-19), sunt desfăşurate verificări cu privire la posibili contacţi ai persoanei din rândul personalului care desfăşoară activităţi în clădirea Guvernului României.

”Sunt câteva persoane, dintre care o persoană e persoană de servire adică nu este angajat efectiv, lucrează la compania care asigură cateringul şi mai sunt una-două persoane care sunt angajaţi la Secretariatul General al guvernului. Toți cei care au intrat în contact cu femeia de 42 de ani infectată cu coronavirus sunt acasă şi, cel mai probabil, li s-au făcut şi testele pentru a vedea dacă au sau nu infecţia”, a declarat Ludovic Orban.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax