Connect with us
Publicitate

AIUD

Anchetă epidemiologică la Spitalul Municipal Aiud: 5 cadre medicale și o pacientă, confirmate cu coronavirus

Publicat

spital aiud

DSP Alba a anunțat marți că o echipă a Direcției s-a deplasat la Spitalul Municipal Aiud, unde a fost demarată o anchetă epidemiologică. Până luni seara, la această unitate, cinci cadre medicale erau confirmate cu noul coronavirus – două asistente și trei infirmiere.

Până luni după-amiaza, erau patru cadre medicale, pentru care rezultatele testărilor  erau pozitive. Luni seara, a mai fost confirmat un caz – o infirmieră de la compartimentul ATI, a precizat managerul Spitalului Municipal Aiud, Bogdan Popa, pentru Alba24.ro.

De asemenea, mai este o pacientă care a fost confirmată cu COVID-19. Aceasta a fost transferată la spitalul din Blaj.

Citește și PATRU cadre medicale de la Spitalul Municipal Aiud, confirmate cu noul coronavirus. Acestea nu prezintă simptome

Potrivit DSP Alba, la Spitalul Municipal Aiud va fi efectuat încă o dată instructajul personalului medical și vor fi recoltate probe pentru ca acesta să fie testat.

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a precizat că astăzi sunt peste 70 de probe în lucru, de la Spitalul Aiud. Miercuri sunt așteptate probe noi. Până marți, au fost trimise 116 de probe.

Testările sunt făcute atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax