Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ANCHETĂ în cazul INCENDIULUI din comuna Bucium. Femeia de 61 de ani din Tg. Mureş a murit arsă de vie

Publicat

În cazul incendiului petrecut sâmbătă seara în satul Valea Albă din comuna Bucium, din Munţii Apuseni, oamenii legii derulează o anchetă pentru stabilirea condiţiilor în care au izbucnit flăcările. În urma acestuia, şi-a pierdut viaţa o femeie de 61 de ani, din Târgu Mureş, proprietara casei care a ars din temelii. Femeia a murit arsă de vie şi ea a fost cea care a sunat la 112, în momentul izbucnirii incendiului.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 19 iulie, la ora 23.43, Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112 de către S.S.D., de 61 de ani, din  municipiul Târgu Mureş, despre faptul că a izbucnit un incendiu la un imobil pe care îl deţine în comuna Bucium, judeţul Alba.

La faţa locului s-a constatat că locuinţa femeii era cuprinsă de flăcări, iar incendiul s-a extins şi la un alt imobil învecinat.

După lichidarea incendiului la parterul imobilului respectiv a fost găsit, carbonizat, cadavrul femeii., care a fost depus la morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsierii, în urma căreia s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat carbonizării prin incendiu.

Totodată, în incendiu a fost ars în proporţie de 80% şi un autoturism care s-a aflat parcat lângă imobilul femeii, pagube fiind produse şi la imobilul vecin, care a ars în proporţie de 60% .

Pentru lichidarea incendiului au intervenit efectivele Gărzii de Intervenţie Cîmpeni din cadrul ISU Alba, Formaţiei Civile de Pompieri Abrud şi Fundaţia Pompierilor Voluntari Abrud.

Cauza producerii incendiului urmează a fi stabilită de specialişti din cadrul ISU Alba.

Potrivit ISU Alba, “pichetul de Pompieri Cîmpeni a intervenit duminică, începând cu ora 00.22, în localitatea Bucium Poieni, comuna Bucium, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Pentru stingerea incendiului au acționat pompierii militari cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, în cooperare cu SVSU din Abrud și SVSU Bucium.

Ca urmare a incendiului, au ars casa cu o suprafață construită de aproximativ 150 mp, din lemn, cu parter și mansardă, bunurile din interior, un autovehicul în totalitate și aproximativ 80 % dintr-o anexă aflată în imediata vecinătate.

Proprietara, o femeie de 61 de ani, care locuia la mansarda imobilului, a fost găsită decedată sub elementele de construcție prăbușite în urma incendiului.

Pagubele înregistrate sunt estimate la circa 200.000 lei și s-au salvat bunuri de aproximativ 170 000 lei.

O echipă de specialiști din cadrul inspectoratului efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei probabile de incendiu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax