Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ancheta în cazul militarului francez înjunghiat cu o foarfecă, învăluită în mister. Misiunea sa ar fi fost clasificată

Publicat

Ancheta în cazul militarului francez găsit mort într-un hotel din București, înjunghiat cu o foarfecă, este învăluită în mister. 

Deși anchetatorii spun că concluziile se îndreaptă spre o sinucidere (susținută și de imaginile de pe camerele de supravghere care arată că a intrat singur în cameră), arma utilizată este destul de atipică. În plus, apar informații că misiunea acestuia ar fi fost clasificată.

Autoritățile nu au putut stabili deocamdată ora morții, nu au găsit bilet de adio, nu au stabilit motivele eventualei sinucideri și nici nu i-au putut accesa telefonul pentru a vedea mesajele trimise.

Acasă, în Franța, ar avea o soție și doi copii.

Specialiștii au părerii împărțite

Prof. univ. dr. Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat pentru stirileprotv.ro:

„Pentru militari, suprimarea vieții cu o foarfecă este și atipică și surprinzătoare. Puțini militari nu au utilizat pistoalele și de regulă au lezat disfuncționalitatea creierului sau a inimii, a cordului.

Noi tot timpul avem în vedere dacă avem moarte accidentală, dacă este un suicid și dacă e suicid vero și dacă este o crimă. Și de aici lucrurile iar se încurcă. Putem avea crimă cu înscenare de suicid și suicid cu înscenare de crimă.”

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit pentru observatornews.ro:

”Faptul că acolo era o foarfecă e foarte ciudat, vedeţi dumneavoastră, dacă vine cineva să facă rău cuiva, nu se foloseşte de o foarfecă.

Modul acesta de operare, ciudat, ne conduce la ideea că ar fi vorba de o sinucidere. Se pare că stă în picioare ipoteza unui suicid, de cele mai mulre ori să ştiţi că nu e neapărat nevoie să se aplice o metodă clasică, sunt şi sinucideri foarte, foarte ciudate”.

Bărbatul era cazat împreună cu alți militari francezi la Hotel Pullman din data 3 noiembrie 2022, camerele fiind rezervate până la data de 3 ianuarie 2023.

Militarul a fost descoperit decedat după ce o cameristă angajată a hotelului a intrat în cameră, după ce bărbatul nu a răspuns la ușă. Avea răni la gât și foarfeca pe pietp.

Potrivit surselor, la fața locului nu au fost descoperite urme de forțare a ușii de la intrarea, care era încuiată pe dinăuntru, iar în interior nu au fost observate urme de răvășire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 08.11.2022 at 16:07

    Hai mă, daţi-o dracu, nu avea ăsta cu ce să se sinucidă ? De unde provenea acea foarfecă ? Cine se ciopârţeşte în chinuri că să moară ? O ticluesc ei până la urmă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax