Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANCHETĂ la IȘJ Olt după incidentul de la Alba Iulia. Profesorul și elevii trebuiau să se întoarcă acasă în 1 decembrie

pompier

Publicat

IȘJ Olt  va demara o anchetă la şcoala din Dăneasa de unde profesorul de religie şi cei 22 de copii au plecat la Alba Iulia şi a fost găsiţi  în Catedrala Încoronării după ce unui copil i s-a făcut rău.

VEZI: VIDEO: Cei 22 de elevi din Olt au plecat spre casă, din gara Alba Iulia. Explicațiile profesorului

Potrivit inspectorului şcolar general din Olt, Adrian Bărbulete,  grupul ar fi trebuit să se întoarcă cu trenul în 1 decembrie, noaptea dar din cauza frigului și a aglomerației aceștia nu s-au mai dus la gară și au preferat să ceară ajutor la biserică.

„Este un grup de copii de la Dăneasa, plecaţi cu profesorul de religie. El plecă în fiecare an la Alba Iulia şi nu şi-a luat cazare pentru că zicea că pleacă înapoi cu trenul, noaptea.

În timp, văzând frigul şi aglomeraţia, vorbise cu un preot să rămână acolo la o biserică, la Catedrală. De aici, copilului i s-a făcut frig, iar ceilalţi au fost cazaţi într-un cămin. Acum sunt toţi în tren şi vin spre casă, sunt în afara oricărui pericol”, a afirmat Bărbulete.

Acesta a mai adăugat că ISJ va demara o cercetare la şcoală pentru a vedea dacă s-au respectat toate procedurile legale, premergătoare excursiei. „Noi vom verifica dacă a avut aviza, dacă a avut toate documentele întocmite pentru a putea face această excursie, dacă a avut acordul părinţilor, declaraţiile lor şi aşa mai departe. Sunt o serie de lucruri pe care ar fi trebuit să le fi respectat”, a mai spus Bărbulete.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    duminică, 02.12.2018 at 18:51

    Boului de religie ar trebui sa i se intocmeasca un dosar penal pentru ca a pus in pericol viata a 22 copii minori. Si daca pleca noaptea oricum era un stres enorm pentru copii. Ma mir ca nu i-a purtat vreo 2 zile si pe la Bucuresti la Catedrala. Oameni tampiti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate