Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anchetatorii din Alba Iulia au cercetat furtul unei sticle de bere în valoare de 3 lei dintr-un Penny. Cum s-a terminat cazul

Publicat

Anchetatorii din Alba Iulia au cercetat furtul unei sticle de bere în valoare de 3 lei dintr-un Penny. Este o mențiune ce apare într-un dosar recent finalizat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. 

Mai exact, în data de 16 septembrie 2024, judecătorii din Alba Iulia au dat o decizie în dosarul penal deschis pentru furtul unei sticle de bere. O sticlă de bere în valoare de trei lei. 

Fapta s-a petrecut în data de 29 mai 2023, iar o decizie a venit un an mai târziu pe 16 septembrie 2024. Este vorba despre un caz simplu de furt, dar care s-a aflat pe mesele anchetatorilor din Alba Iulia, timp de mai bine de un an.

”Astfel, probele administrate în cauză relevă că la data de 29 mai 2023, în jurul orelor 12:10, suspectul  a sustras din magazinul Penny o sticlă de bere 0,5 L, cauzând un prejudiciu de 2,99 lei”, au notat anchetatorii.

Drept urmare cel care a furat-o s-a ales cu dosar penal. La mai bine de un an de la deschiderea dosarului penal, procurorii au cerut ca acesta să fie închis deoarece prejudiciul este prea mic raportat la cheltuielile de  judecată.

În data de 16 septembrie 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor și au închis dosarul. Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate