Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Alba care a sunat la 112 pentru a-și reclama vecinii care ascultau muzică tare, amendată pe nedrept de poliție

Publicat

O femeie din Alba care a sunat la 112 pentru a-și reclama vecinii care ascultau muzică tare a fost amendată de poliție. Oamenii legii au considerat că a abuzat folosirea numărului de urgență 112 și au amendat-o cu 500 de lei.

Nemulțumită de ceea ce a pățit, femeia a mers în instanță, la Judecătoria Blaj. În data de 19 septembrie judecătorii au dat o decizie. 

Femeia a fost ajutată în instanță de un alt vecin care a fost martor în dosar. Situația a fost una relativ simplă și s-a petrecut în data de 6 august 2023, într-o comună de pe lângă Blaj.

Deși femeia a avut dreptate, iar apelurile ei la 112 au fost justificate, polițiștii au decis să o amendeze tot pe ea.

Amendată pe nedrept de polițiști

În ziua respectivă femeia a sunat de două ori la numărul de urgență 112 pentru a reclama faptul că vecinii ei ascultă muzică foarte tare și au și amenințat-o.

Un apel a fost în jurul orei 19.00, iar altul în jurul orei 21.00. De fiecare dată când au venit polițiștii au constat că faptele nu se confirmă. Drept urmare au amendat-o pe femeie cu 500 de lei, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgență.

Un vecin a spus adevărul în instanță

Nemulțumită și amendată pe nedrept de polițiști, femeia și-a căutat dreptatea la Judecătoria Blaj. Acesta a adus un martor care i-a susținut versiunea în instanță.

Martorul un vecin a spus că peste drum de femeie locuiește o familie de rromi, iar în ziua respectivă ascultau muzică la maxim dintr-o mașină.

Mai mult de atât. femeia a avut și probe audio care i-au susținut cauza.

”Chiar dacă agenţii de poliţie ajunşi la faţa locului, nu au putut confirma cele sesizate, totuşi, instanţa reţine că, din declaraţia martorului audiat reiese că, peste drum de petentă, locuieşte o familie de rromi, iar în ziua respectivă, au venit la această familie nişte prieteni, care au dat muzica la maximum, maşina fiind parcată chiar în faţa porţii petentei.

Aceştia au început să o înjure şi să o ameninţe pe petentă, dar şi pe martor. Atât petenta, cât şi martorul au sunat la poliția locală de mai multe ori, însă întrucât nu a răspuns nimeni, petenta a apelat la 112”, a precizat martorul în instanță.

Ce au decis magistrații

După ce au ascultat mărturia vecinului și probele audio depuse la dosar, magistrații Judecătoriei Aiud i-au dat dreptate femeii. Aceștia au decis că a fost amendată pe nedrept de către echipajul de poliție care a intervenit în urma apelului la 112.

Drept urmare au anulat procesul verbal prin care a fost amendată cu suma de 500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Muntean

    vineri, 20.09.2024 at 19:46

    🤪🤣 Incompetentilor !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate