Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANCHETE.ALBA24 | UPDATE: Mamă şi fiică, arestate pentru trafic de minori. Mama are 71 de ani şi este condamnată pentru trafic de droguri

Publicat

Patru persoane – doi bărbaţi şi două femei – au fost arestate preventiv sâmbătă, de Tribunalul Alba, pe o perioadă de 29 de zile. Sunt acuzate că au racolat şi transportat în Spania tinere minore care practicau prostituţia. Luni, la Curtea de Apel, s-a judecat recursul inculpaţilor.

UPDATE: Curtea de Apel Alba Iulia a decis, luni, menţinerea în arest preventiv pentru 29 de zile a trei dintre cei patru inculpaţi. Victoria Vieru, femeia în vârstă de 71 de ani, a fost eliberată de judecători şi a primit interdicţie de a părăsi ţara.

Toţi patru s-au declarat nevinovaţi şi au cerut să fie eliberaţi din arest. Printre cele patru persoane arestate se află şi o femeie în vârstă de 71 de ani. Victoria Vieru, zisă „Volga“, din Galaţi, este acuzată că a găzduit la domiciliul ei o minoră, care urma să fie transportată în Spania.

Citeşte detalii despre acest caz, pe Anchete.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax