Connect with us
Publicitate

SPORT

Andrei Ianc ar putea reveni la FC Unirea Alba Iulia. Preşedintele clubului de fotbal confirmă interesul pentru jucător

Publicat

Chiar dacă e pauză competițională, iar astăzi este ziua lui, președintele FC Unirea, Mihai Dăscălescu nu are parte de vacanță. Acesta planifică strategia de transferuri și și-a fixat câteva ținte pentru această iarnă.

Fotbalistul Unirii Alba Iulia, Andrei Ianc (mijlocaș stânga) este aproape de o revenire la echipa din Cetatea Marii Uniri. Odată cu plecările probabile ale lui Bucurică și Cornea, uniriștii ar rămâne descoperiți în flancul stâng, unde va rămâne doar Alexandru Giurgiu.

Președintele Dăscălescu susține că decizia îi va aparține în totalitate lui Stelian Gherman. ”Eu îmi doresc mai mulți jucători din județ, printre care e și Andrei Ianc, acum va depinde de domnul Gherman dacă-l va dori la echipă”, a declarat Mihai Dăscălescu.

”Eu îmi doresc să vin la Alba, ei mi-au spus că mă vor lua în probe, ce să zic, sper să mi se acorde și mie o șansă la Unirea, că nu mi s-a acordat până acuma. Sper să mi se acorde o șansă și să profit de ea”, a declarat Andrei Ianc, fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

Un alt jucător care ar putea veni la Unirea Alba Iulia este apărătorul George Toma. Ultima dată, acesta a evoluat alături de Andrei Ianc la Corona Brașov.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Unirist

    joi, 22.12.2011 at 09:10

    Astea sunt intariri? Noi aducem jucatori dati afara de o echipa de Liga a 3-a?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax