Connect with us
Publicitate

SPORT

Andrei Poverlovici, aproape de FC Botoșani: ”Aș reveni la Alba Iulia, dar nu în condițiile actuale”

Publicat

Fostul apărător al Unirii Alba Iulia, Andrei Poverlovici, fotbalist care a evoluat ultima dată la Victoria Brănești este aproape de a parafa un contract cu FC  Botoșani.

Fotbalistul care a promovat alături de FC Unirea mărturisește că nu ar reveni la Alba Iulia în condițiile actuale. ”Aș reveni la Alba Iulia, însă la situația lor financiară e greu. Ei trebuie să-și propună niște obiective, nu salvarea de la retrogradare. În condițiile actuale, cred că mi-ar fi greu”, a declarat Andrei Poverlovici.

Chiar dacă nu a plecat de la Alba Iulia în cele mai bune condiții, fundașul brașovean vorbește frumos de perioada petrecută în curtea ”alb-negrilor”. „A fost o perioadă frumoasă a vieții mele la Alba Iulia, m-am simțit bine și am avut satisfacții acolo”, a mai spus fotbalistul.

Poverlovici: ”Merg la Botoșani pentru obiectiv”

Devenit liber de contract, Poverlovici poate semna cu orice echipă, iar în pole-position se află FC Botoșani. Fundașul are și o explicație pentru care ar alege Botoșani-ul. ”Dacă ar fi să merg la Botoșani, aș alege pentru obiectiv, ei vor să formeze o echipă competitivă, sunt niște oameni serioși, iar în perioada asta greu mai dai peste oameni serioși”, a încheiat Poverlovici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax