Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Andrei Rațiu, fotbalistul originar din Alba, dorit la Deportivo Alaves, în prima ligă din Spania

Publicat

Fundașul dreapta al Echipei Naționale de Fotbal a României, Andrei Rațiu, este dorit de nou-promovata în LaLiga, Deportivo Alaves.

Publicația sportivă din capitala Spaniei, MARCA, anunță că Deportivo Alaves, formație proaspăt promovată în primul eșalon fotbalistic din Spania, ar fi interesată de serviciile fundașului din Alba, Andrei Rațiu.

„Andrei Rațiu, obiectivul numărul unu al Deportivo Alaves pentru a întări flancul drept” titrează cotidianul din Madrid.

Pe parcursul sezonului trecut, Andrei Rațiu a făcut parte din lotul echipei SD Huesca, alături de care a încheiat campionatul în Segunda Division pe treapta a 15-a a clasamentului.

În cele 38 de meciuri de campionat disputate în tricoul lui SD Huesca, Rațiu a înscris un gol și a livrat 5 pase decisive.

Evoluțiile lui Rațiu au fost constante pe întreaga durată a sezonului 2022/2023, astfel specialiștii e la SofaScore i-au oferit acestuia nota 6.90 pentru prestațiile sale.

Cota sa de piață este într-o continuă creștere și se ridică în prezent la 1.500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Pentru Echipa Națională a României, fotbalistul născut la Aiud a bifat până în prezent 11 partide și a înscris un gol.

Andrei nu a jucat niciodată fotbal la nivel de seniori în România, întrucât alături de familia sa a emigrat în Spania de când era mic.

Rațiu a mai jucat în prima ligă din peninsula Iberică, pentru Villareal, formație cu care în sezonul 2020/2021 a ridicat deasupra capului trofeul Europa League.

Dacă acest transfer se va realiza, Andrei Rațiu va fi al doilea fundaș dreapta român care evoluează pentru Deportivo Alaves, după ce în perioada 1999/2001 Cosmin Contra a îmbrăcat tricoul „albaștrilor”

Fanii lui Deportivo par a fi încântați de ideea acestui transfer, unul dintre aceștia comentând la articolul din MARCA:

„Deja imi place asta, Cosmin Contra 2.0”, în traducere din spaniolă.

foto: Facebook/ One for Eleven

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax