Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Andrei Șerban, un albaiulian de 13 ani, va încerca să întoarcă scaunele la Vocea României Junior

Publicat

Alba Iulia va avea în acest an un reprezentat la VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR, emisiune care va începe în data de 8 iunie. Cel care a reușit să treacă de primele etape de preselecție și să ajungă în fața juraților este Andrei Șerban, un băiat de 13 ani, elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Avram Iancu”. 

Andrei cântă de mic, prima apariție pe scenă fiind la vârsta de 6 ani, când a concurat la Mini Mega Star.

A urmat cursuri de canto muzică ușoară la Centrul de Cultură „Augustin Bena”, coordonat de profesoara Marinela Popa și, în paralel, cursuri de actorie la Palatul Copiilor din Alba Iulia, sub îndrumarea profesorului Teodora Mălin.

Tânărul artist urmează în prezent lecții private de pian și canto cu Laura Orian, la Liceul de Muzică și Arte „Regina Maria” din Alba Iulia.

Pentru Vocea României, Andrei a trecut cu brio de cele două castinguri, unul la Cluj-Napoca și unul la București, în urma cărora a fost selectat să participe la audițiile pe nevăzute, la care va cânta atât voce cât și la pian.

Familia îl susține în totalitate: mama, fratele mai mic Daniel și tatăl lui fac parte din staff-ul tehnic.

Visul lui Andrei este să facă o carieră muzicală internațională și să își compună singur piesele. Deja are o piesă compusă de el, numită „Tu, doar tu”.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax