Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Andrei, un polițist de la Biroul Rutier Alba Iulia, are nevoie de ajutor pentru tratament în străinătate. Mesajul mamei acestuia

Publicat

Un tânăr polițist de la Biroul Rutier Alba Iulia, Andrei Răbulea, are nevoie de ajutor pentru tratament în străinătate.

Recent a fost diagnosticat cu anevrism disecant pe artera cerebrală medie dreaptă, iar intervenția chirurgicală nu se poate face în România.

Costurile acesteia se ridică la o sumă pe care familia nu și-o permite. Colegii acestuia din cadrul IPJ Alba strâng și ei bani pentru Andrei și transmit prin intermediul Alba24 că le mulțumesc tututor celor care doresc să doneze pentru tratament.

Tânărul polițist, în vârstă de doar 26 de ani, a ajuns la spital cu dureri mari de cap, iar diagnosticul a fost teribil pentru familie și colegi.

Mama acestuia, Rodi Răbulea, a făcut un apel public pe contul de Facebook, pentru fiul ei.

”Există momente în care problemele cu care ne confruntăm ne depășesc, iar, pentru a izbândi, avem nevoie de sprijinul semenilor noștri.

Într-o astfel de situație se află fiul nostru, Andrei, care de puțin timp a fost diagnosticat cu anevrism disecant pe artera cerebrală medie dreaptă, iar tratamentul chirurgical prin by-pass intra-extra cranian de care are nevoie, nu se efectuează în nici un centru neurochirurgical din România, astfel are nevoie de intervenție chirurgicală la o clinică din străinătate.

Având în vedere costurile ridicate ale tratamentului, operației și recuperării vă adresăm rugămintea de a-l sprijini benevol, într-unul din conturile:

IBAN (moneda Lei/ RON) : RO20INGB0000999913629342
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

IBAN (moneda Euro) :RO05INGB0000999913629418
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU,

deschise la ING pe numele Răbulea Andrei Ioan. Vă suntem recunoscători și vă mulțumim anticipat!” a scris aceasta pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax