Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba scoate la concurs 21 de posturi de ofițer. Care sunt specializările și de unde se pot obține informații suplimentare

Publicat

Inspectoratul de Poliție Județean Alba scoate la concurs 21 de posturi de ofițer prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor. Majoritatea posturilor sunt în cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică și rutieră. 

Inspectoratul de Poliție Județean Alba organizează concursuri pentru ocuparea unui număr de 21 de posturi de ofițer de poliție, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările:

investigații criminale (9),

ordine publică (3),

rutieră (3),

arme, explozivi și substanțe periculoase (1),

investigarea criminalității economice (1),

criminalistic (1),

siguranță școlară (2)

resurse umane (1).

Înscrierile se fac on-line, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Citește și: Angajări: IPJ Alba scoate la concurs 4 posturi prin încadrare directă din sursă externă și două posturi de medic veterinar

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pot fi găsite pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în secțiunea carieră/posturi scoase la concurs:https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate