Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Angajări: IPJ Alba scoate la concurs 4 posturi prin încadrare directă din sursă externă și două posturi de medic veterinar

Publicat

sediu ipj

Inspectoratul de Poliție Județean Alba scoate la concurs 4 posturi, prin încadrare directă din sursă externă.

De asemenea, recrutează candidați pentru concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru ocuparea a două posturi de ofițer de poliție (medic veterinar).

Înscrierile se fac on-line, până pe 28 decembrie 2020.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba scoate la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, un post de ofițer și două posturi de agent de poliție în cadrul structurii pentru Protecția Animalelor. Totodată, recrutează candidați pentru concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru ocuparea a două posturi de ofițer de poliție – medic veterinar în cadrul Biroului de Protecția Animalelor.

Înscrierile se fac on-line, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursului pot fi găsite pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în secțiunea carieră/posturi scoase la concurs:https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax