Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajări la ARMATĂ: Aproape 200 de locuri pentru ofiţeri şi subofiţeri, scoase la concurs. Condiţii

Publicat

armata militari

Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs mai multe locuri pentru ofiţeri şi subofiţeri, ce vor fi recrutaţi din sursă externă.

Citește și ANGAJĂRI în POLIŢIE 2019: 290 de posturi scoase la concurs, 9 dintre ele în ALBA. LISTA şi condiţii de înscriere

Centrul Militar Judeţean Alba transmite că în anul de învăţământ 2018-2019, pentru formarea ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate, pe filiera indirectă, sunt scoase la concurs locuri pentru următoarele specialităţi militare :

Ofiţeri (65 de posturi):

– specialitatea management financiar-contabil: 9 locuri

– specialitatea justiţie militară: 5 locuri

– specialitatea construcţii: 5 locuri

– specialitatea psihologie: 10 locuri

– specialitatea sociologie: 2 locuri

Pentru posturile de mai sus, termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale) este 17 mai 2018.

– specialitatea educaţie fizică militară: 9 locuri

– specialitatea muzici militare: 5 locuri

Pentru posturile de mai sus, termenul limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale) este 21 iunie 2018.

– specialitatea medicină generală: 20 de locuri; termen limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale), 5 iulie 2018.

Subofiţeri (134 de locuri):

– specialitatea construcţii: 20 locuri; termen limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale), 24 mai 2018.

– subofiţeri, specialitatea sanitari: 74 locuri; termen limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale), 9 iunie 2018.

– subofiţeri, specialitatea muzici militare: 40 locuri; termen limită de întocmire a dosarelor de candidat (inclusiv efectuarea vizitei medicale), 21 iunie 2018.

Condiţii de îndeplinit de către candidaţi:

– să aibă vârsta de cel mult 40 de ani împliniţi în anul desfăşurării concursului de admitere la cursul de formare;

– să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ universitar acreditate, cu diplomă de licenţă/master, după caz, (cu excepţia celor care au finalizat studiile înaintea intrării în vigoare a ciclurilor de învăţământ tip Bologna), pentru ofiţeri, respectiv absolvenţi ai studiilor liceale/postliceale, pentru subofiţeri, cu profil corespunzător armelor sau serviciilor şi specialităţilor militare pentru care se organizează cursul de formare, conform reglementărilor în vigoare.

Pentru relaţii suplimentare şi întocmirea dosarelor de candidat cei interesaţi sunt rugaţi să se adreseze Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Alba, cu sediul în Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 6, telefon/fax: 0258812291.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax