Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajări la IPJ Alba. Trei posturi scoase la concurs. Înscrierile se fac până în 9 august la sediul instituției

Publicat

IPJ AlbaInspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a scos la concurs, în vederea încadrării din sursă externă, trei posturi vacante.

La data de 25 iulie, s-a dat startul încadrărilor, prin concurs, de personal din sursă externă pentru posturile de îngrijitor (administrarea patrimoniului imobiliar – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba ), îngrijitor (popotă – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba) şi îngrijitor (deservire – Poliţia Municipiului Blaj).

Înscrierea candidaţilor se face personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, situat în Alba Iulia, P-ţa Ion IC Brătianu, nr. 1 A, Serviciul Resurse Umane, în perioada 25 iulie – 9 august 2016, în intervalul orar 8.00 – 16.00, în zilele lucrătoare.

Concursul constă în 3 etape succesive: selecţia dosarelor de concurs, proba practică şi interviul.

Concursul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar rezultatele fiecărei etape se vor afişa la sediul inspectoratului, precum şi pe pagina de internet www.ab.politiaromana.ro.

Date suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la nr. de telefon 0258/806161, interior 20112.

Mai multe informaţii despre condiţiile de participare, tematica şi bibliografia, probele concursului şi data susţinerii acestora, precum şi documentaţia necesară dosarului de înscriere pot fi găsite pe site-ul inspectoratului, la Secţiunea Carieră/Posturi scoase la concurs pe formular_de_aplicare_curs_220716.

Vezi şi POSTURI în ADMINISTRAŢIE: Şef birou la Poliţia Locală, director la SCM Unirea Alba Iulia, arhivar la ITM Alba. OFERTA completă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate