Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: Angajat al Penitenciarului Aiud, confirmat pozitiv cu COVID-19. Nu a avut simptome

Publicat

aiud penitenciar

Un angajat al Penitenciarului Aiud a fost confirmat pozitiv, sâmbătă, la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, au anunțat reprezentanții instituției.

Polițistul de penitenciare nu prezenta simptomatologie specifică COVID-19, însă conducerea unității a dispus, preventiv, din 7 aprilie 2020, autoizolarea acestuia la domiciliu, urmare analizării unui posibil risc epidemiologic în mediul de suport, potrivit sursei citate.

”Având în vedere măsura de prevenție adoptată la nivel instituțional, în Penitenciarul Aiud nu există contacți ai acestui caz confirmat și niciun alt caz de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2”, mai transmit reprezentanții unității.

UPDATE: Potrivit unor surse Alba24.ro, bărbatul este soțul unei asistente medicale, confirmate anterior cu COVID-19, care a fost între timp externată. Până sâmbătă seara, în Aiud erau 4 cazuri active.

Citește și UPDATE: Cadrele medicale de la Spitalul Municipal Aiud, confirmate cu coronavirus, s-au vindecat. Își vor relua activitatea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax