Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Angajaţii Colegiului „Bethlen Gabor” din Aiud au râvnit la meniul elevilor

Publicat

Meniul elevilor Colegiului „Bethlen Gabor” din Aiud a fost „subţiat” tocmai de către paznicul, bucătăreasa şi îngrijitoarele instituţiei. Luni, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au identificat, pe strada Bethlen Gabor din Aiud, pe S.I. (50 de ani), din Aiud, angajat ca paznic la colegiul din Aiud, în al cărui autoturism au fost găsite mai multe produse alimentare: lapte, pâine, margarină, ouă, orez , zahăr, carne şi fructe.

În aceeaşi maşină au fost identificate şi bucătăreasa instituţiei amintite şi o femeie de 47 de ani din Aiud. Puţin mai târziu, oamenii au dat, pe aceeaşi stradă, şi peste îngrijitoarele Colegiului „Bethlen Gabor”, care aveau asupra lor 6 pet-uri cu soluţie de curăţat. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acestea au fost sustrase de către cele trei îngrijitoare, din incinta unităţii de învăţământ.
Cercetările sunt continuate faţă de cele şase persoane, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea prejudiciului şi a întregii lor activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Victor Morar

    duminică, 13.02.2011 at 22:33

    Romania ! O tara a hotiilor , coruptiei … lista continua !!!!

  2. anonim

    vineri, 18.02.2011 at 22:06

    foarte bine au facut.cu salariu pe care il iau muncesc prea mult

  3. angela

    luni, 23.01.2012 at 17:01

    nu este normal că fură,dar nici faptul că au un salar de nimic nu e normal,să fie plătite,ca să nu fie nevoite să-şi completeze sacoşa zilnică

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax