Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Angajații nevaccinați vor fi testați gratuit pentru 45 de zile. Florin Cîțu: Nu putem susține nelimitat o asemenea cheltuială

Publicat

Președintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că partidul pe care îl conduce nu poate fi de acord cu susţinerea testării de către stat, pe termen nelimitat, pentru cei care nu se vaccinează.

Asta în condițiile în care scopul este limitarea pandemiei şi există un vaccin gratuit. Florin Cîțu afirmă că s-a agreat în coaliţie ca testarea să fie suportată doar 45 de zile: ”Nu înţeleg de ce ne-am duce mai departe” a declarat Florin Cîţu, joi, citat de Hotnews.ro.

”Trebuie să pornim de la principiul de bază: ce am dorit cu acest certificat verde, adică să creştem rata de vaccinare.

Dacă oferim o testarea gratuită nelimitat, rata de vaccinare nu o să mai fie…”, a adăugat Cîţu, precizând că introducerea certificatului verde permitea ca economia să rămână deschisă în această perioadă.

Întrebat dacă legea va trece până la finalul anului, Cîţu a precizat: ”Eu sper că nu este doar o tactică de a tergiversa aplicarea certificatului verde”.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a anunţat, miercuri, după şedinţa de Guvern, că există deja în lucru un draft de proiect de lege privind certificatul COVID, la care au lucrat specialişti din INSP şi parlamentari, el afirmând că speră ca legea să fie adoptată în Parlament în această lună.

Sursă: Hotnews.ro

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax