Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANM anunță că se schimbă vremea: Ploi, lapoviță, ninsori și vânt puternic în mai multe regiuni din țară

Publicat

vant

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că revin ninsorile și lapovița și în zonele joase. Vor fi și intensificări ale vântului.

Informare meteo: 15 martie, ora 16.00 – 16 martie, ora 20.00 – intensificări ale vântului, precipitații moderate cantitativ

În intervalul menționat, precipitațiile se vor extinde treptat dinspre vest și vor cuprinde cea mai mare parte a țării.

Vor fi ploi, iar în noaptea de miercuri spre joi (15/16 martie) și în prima parte a zilei de joi, în dealurile vestice, dar și în zonele mai joase din Maramureș, Transilvania și nord-vestul Moldovei, se vor semnala și lapovițe și ninsori.

La munte, din seara zilei de miercuri vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent în Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali.

Citește și Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo pe regiuni, în perioada 13 – 26 martie, transmisă de ANM

Pe alocuri, cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp.

Vântul va avea intensificări temporare în regiunile vestice, iar din dimineața zilei de joi și în cele estice, sud-estice, precum și pe crestele montane, cu viteze în general de 45-55 km/h.

Citește și Cum va fi vremea de Florii 2023: ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

În județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Satu-Mare este Cod Galben de vânt, de la ora 18.00 până joi la ora 18.00. Vor fi rafale de peste 55-60 km/h, mai ales în zona de câmpie din Crișana și Banat.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax