Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum va fi vremea de Florii 2023: ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Publicat

ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, pentru perioada 13 martie – 10 aprilie. Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi peste mediile normale ale perioadei cu puține precipitații.

Temperaturile vor fi în anumite perioade ale intervalului peste cele normale cu mici excepții.

Prognoza meteo în săptămâna 13 martie-20 martie

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo în săptămâna 20 martie-27 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a țării, dar și ușor deficitare în sud și sud-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea în săptămâna 27 martie-3 aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo în săptămâna 03 aprilie-10 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, a precizat Administrația Națională de Meteorologie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax