Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ANM: Concentrațiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate, în perioada 27-29 martie

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că, în urma analizelor făcute, în perioada 27-29 martie nu se vor înregistra concentrații crescute de monoxid de carbon.

„Datele furnizate de CAMS (Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus) arată că în următoarele zile, deasupra României, concentrațiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate.

Totodată, având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 27-29 martie, la nivelul României, circulația aerului se va realiza predominant dinspre nord-vest – vest spre sud-est –est”, arată duminică ANM.

Conform meteorologilor, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi la munte și în estul teritoriului.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere spre sfârșitul intervalului, în regiunile nordice.

Reacția ANM vine după ce în spațiul online au apărut zvonuri privind sosirea deasupra României a unui ,,nor toxic”, format în urma bombardamentelor din Ucraina.

DSU a transmis, marți, că informațiile vehiculate pe WhatsApp potrivit cărora pe teritoriul României va fi prezent un nor toxic care ar conține sulf, plumb și alte metale grele, format în urma bombardamentelor din Ucraina, se înscriu în spectrul informațiilor de tip „fake news”, potrivit Mediafax.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax