Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Toni Suciu, noua achiziție a CSM Unirea Alba Iulia. Alți trei fotbaliști și-au prelungit înțelegerile

Publicat

Lista achizițiilor de fotbaliști la CSM Unirea Alba Iulia debutează cu primul transfer al verii, Toni Suciu.

După instalarea noului antrenor, consiliul director al echipei operează primele mutări pe piața transferurilor.

Primul nou venit în cadrul acestei perioade de mercato este Toni Suciu, fotbalist care până în prezent a evoluat pe poziția de atacant central, pentru Csíkszereda Miercurea Ciuc, a confirmat pentru alba24.ro președintele Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.

Tânărul atacant are 20 de ani, și a fost sub contract timp de patru ani (2019 – 2023) cu Puskas Academy, formație din Ungaria, de unde a fost împrumutat în mai multe rânduri la Csíkszereda sau CSC Șelimbăr.

În cadrul loturilor naționale, potrivit profilului său de pe transfermarkt.com, Toni Suciu a reprezentat România de 13 ori: 2 partide la U16, 8 la U17 și 3 la U20.

Cota sa de piață se ridică în prezent la 50.000 de euro, aceasta atingându-și punctul de maxim în luna iunie a anului 2021, atunci când acesta valora 75.000 de euro.

Toni Suciu a semnat luni, 3 iulie, un contract valabil pentru doi ani.

Trei fotbaliști și-au prelungit înțelegerile cu CSM Unirea Alba Iulia

Primul fotbalist care a semnat un acord de prelungire a contractului a fost fundașul stânga de 19 ani, Emanuel Codrea.

Emi Codrea la balon în meciul de la Ocna Mureș, din returul sezonului regular 2022/2023 – foto: Facebook/ CSM Unirea Alba Iulia

Acesta a ajuns la o înțelegere cu oficialii clubului încă din primăvara anului 2023, noul său contract intrând în vigoare abia de la data de 1 iulie.

Portarul numărul unu al Unirii Alba Iulia în precedenta stagiune, Andrei Raț, în vârstă de 30 de ani, a semnat și el în data de 3 iulie o prelungire a contractului valabilă pentru încă un an.

De asemenea, juniorul de numai 16 ani, Darian Borza, primește credit în continuare din partea staff-ului administrativ al CSM Unirea Alba Iulia, astfel acesta a ajuns la un acord cu aceștia potrivit căruia va mai petrece încă trei stagiuni în alb-negru.

Pe lângă fotbaliștii cu care deja s-au parafat înțelegerile, Adnan Benkirat și Paul Codrea sunt și ei aproape de a semna noi contracte cu echipa la care au activat în sezonul trecut, potrivit directorului sportiv al CSM Unirea Alba Iulia, Dan Iordăchescu.

Paul Codrea cu mingea la picior – foto: arhiva personală a sportivului

Transferul lui Mario Boldea a picat

Mario Boldea a fost un nume intens vehiculat în anturajul Unirii Alba Iulia în ultimele săptămâni.

Deși cele două părți păreau a se fi pus de acord, Boldea a fost înregimentat de formația de Liga 2, Gloria Buzău, alături de care în prezent se află într-un cantonament.

Câteva poze din timpul unui antrenament al Gloriei, cu fostul fotbalist al Metalurgistului Cugir au apărut recent pe pagina de Facebook a echipei.

Mario Boldea (în plan îndepărtat) în timpul unui antrenament al Gloriei Buzău – foto: Facebook/ Gloria Buzău

foto reprezentativă: www.fkcsikszereda.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax