Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Antrenor de Liga 1 la CSM Unirea Alba Iulia. Cine este favorit să preia conducerea echipei. Negocierile cu Marius Popescu au eșuat

Publicat

Negocierile pentru aducerea lui Marius Popescu la CSM Unirea Alba Iulia au eșuat, astfel șefii echipei pregătesc o mutare de proporții pentru șefia băncii tehnice.

Este vorba despre Mihai Iosif, antrenorul care a promovat cu Rapid din Liga 2 în Liga 1.

Timp de aproximativ două luni, conducerea Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia a întreținut câteva runde de negocieri cu Marius „Papi” Popescu, actualul antrenor al echipei de seniori Viitorul Cluj.

Mutarea nu s-a putut realiza, întrucât antrenorul originar din Totoi are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 30.000 de euro, sumă pe care CSM Unirea Alba Iulia nu este dispusă să o achite.

De asemenea, finanțatorul echipei clujene, Răzvan Zăvăleanu, nu este dispus să renunțe la respectiva clauză, astfel „Papi” rămâne la Viitorul pentru încă un sezon.

Antrenor de Liga 1 la CSM Unirea Alba Iulia

Atât primarul orașului, cât și conducerea Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, au declarat că obiectivul primordial pentru echipa de fotbal a CSM-ului în viitoarea stagiune este promovarea în eșalonul secund.

Pentru realizarea acestui obiectiv, sursele alba24.ro susțin că la momentul de față se poartă negocieri cu Mihai Iosif, antrenorul care cu doi ani în urmă a dus-o pe Rapid din Liga 2 în Liga 1.

Prima rundă de negocieri cu Mihai Iosif a avut loc sâmbătă, 10 iunie.

În stagiunea 2022/2023, „Miță” Iosif a antrenat pentru 11 partide echipa nou-promovată în Liga 2, Minaur Baia Mare, echipă care la finalul sezonului a retrogradat în Liga 3.

foto: Facebook/ Viitrul Cluj; FC Rapid 1923.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax