Connect with us
Publicitate

ABRUD

Anunț: Cupru Min SA Abrud organizează cerere de oferte pentru achiziția de tren role C3g – 1400 mm

Publicat

Societatea CUPRU MIN S.A. cu sediul în orașul Abrud, Piața Petru Dobra nr.1, județul Alba ,tel. 0258-780083, fax 0258-780296, email office@cuprumin.ro, procurement@cuprumin.ro, organizează cerere de oferte în plic închis pentru achiziția de: tren role C3g – 1400 mm, bucăți 30.

Prețul ofertat este DDP depozit Cariera Roșia Poieni din comuna LUPȘA, sat MUȘCA, FN, jud. ALBA.

Termen de garanție: minim 20.000 ore functionare. În cazul în care piesele nu ating în exploatare orele garantate în contract, se va utiliza garanția pro-rata (doar cu acceptul expres al clientului și în nici într-un caz implicit) atunci, furnizorul va datora cumpărătorului contravaloarea de înlocuire a pieselor respective la un preț pro-rata calculat astfel: numărul de ore de funcționare realizat împărțit la numărul de ore de funcționare garantate prin contract și înmulțit cu prețul pieselor respective din contractul de bază.

Termen de plată: 20 zile de la data livrarii. Ofertele se vor depune în limba română, în plic închis cu mențiunea ”Tren role C3g” la serviciul administrativ al societății între orele 8:00-16:00.

Data limită de depunere a ofertelor 09.10.2023 ora 15:00, plicurile depuse după această dată/oră nu vor fi luate în considerare, fiind returnate nedeschise.

Criteriul de atribuire este ofertă cu prețul cel mai mic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax