Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apă în benzină la o stație de carburanți MOL. Șoferii care au alimentat și-au dus mașinile la service. A fost închisă de ANPC

Publicat

O stație de carburanţi MOL din România a fost închisă temporar de comisarii de la Protecția Consumatorului după ce mai mulţi şoferi au reclamat, vineri, că au alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină.

Mai mulți șoferi care au alimentat la stația respectivă au fost nevoiți să își ducă mașinile la service pe platforme.

Citește și Proces la Alba Iulia: O companie din Ungaria a cerut unei firme din România să nu mai vândă o jucărie folosită de mulți copii

„Am solicitat documentele şi procedurile care stau la baza activităţii de comercializare a carburanţilor pentru a stabili circumstanţele care au cauzat acest incident şi pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător”, a declarat într-un comunicat remis Agerpres, comisarul şef al CJPC Neamţ, Vlad Ciurea.

Stația MOL a fost temporar închisă de ANPC

Staţia de carburanţi MOL din municipiul Roman a fost închisă temporar de comisarii Comisariatului Judeţean de Protecţie a Consumatorilor (CJPC) Neamţ

 

Potrivit sursei citate, rezultatele controlului vor fi făcute publice în cel mai scurt timp.

Mai mulţi şoferi care au alimentat în staţia de carburanţi MOL din municipiul Roman au fost nevoiţi să cheme autoplatforme pentru a transpora maşinile în service, după ce acestea nu au mai pornit.

Rezultatele preliminarii arată că pompele staţiei de carburanţi ar fi alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină, din cauze rămase deocamdată necunoscute.

Reacția conducerii companiei MOL România: este o situație punctual excepțională

Conducerea Companiei MOL România a precizat, prin intermediul agenţiei de PR, că situaţia de la staţia de carburanţi de la Roman, unde mai mulţi şoferi au alimentat la pompă cu apă în loc de carburant, este „punctuală excepţională” şi le-a cerut celor păgubiţi să contacteze compania.

„Este o situaţie punctuală excepţională, care a apărut ca urmare a unei intervenţii programate de calibrare a rezervorului. Am intervenit prompt pentru remedierea situaţiei.

Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relaţii clienţi şi analizăm ce măsuri de suport şi compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte.

Îi încurajăm pe această cale pe cei care încă nu ne-au contactat, însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în staţia din Roman, să ia legătura cu noi”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Georgiana Balan, de la SmartPoint, agenţia de PR a MOL România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nelu Stoica

    sâmbătă, 07.10.2023 at 06:15

    Salut…după ce că suntem apărați..si fara bun simt..intreb cu cât s-a îmbogățit..patronul…sa plateasca pe 10 ani din urmă…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax