Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Apelul unei artiste fotograf din Alba a dat rezultate: Mai multe persoane și-au recunoscut rudele în poze vechi de peste 40 de ani

Publicat

Mai multe persoane care apar într-o serie de poze vechi de mai bine de 40 de ani, descoperite într-un aparat de fotografiat cumpărat dintr-un magazin din Alba Iulia, au fost identificate. 

Mai exact, artistul fotograf Ioana Ciolea a cumpărat aparatul dintr-un magazin de antichități din Alba Iulia și a găsit în el două filme pe care le-a developat. 

Aceasta a avut supriza să găsească o serie de poze cu mai multe persoane.

A făcut o postare pe Facebook pentru a afla cine sunt cei din poze. La scurt timp după ce postarea a devenit virală și a fost preluată de alba24.ro, mai multe persoane i-au scris Ioanei că recunosc câteva fețe din fotografii.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Fotografii găsite într-o cameră veche de peste 40 de ani, cumpărată din Alba Iulia. Se caută persoanele care apar pe imagini

”Posibil ca pozele să fie făcute la Feneș, Zlatna, iar domnii care apar sunt colegi la CFR, există un domn Făgărășan, care era șef de gară (bănuiesc că el a făcut fotografiile). Am primit mai multe mesaje în care lumea și-a recunoscut un bunic, străbunic și un unchi. Despre fetiță mi-a scris cineva ca e născută în 1975, și ca familia e din Zlatna”, a scris Ioana pe Facebook.

Reaminim că Ioana Ciolea, a cumpărat recent de la o consignație din municipiu un aparat de fotografiat vechi de peste 40 de ani.

În acesta se aflau două filme alb-negru, developate, iar în ultimele zile Ioana a încercat să găsească locația sau persoanele care apar pe fotografii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax