Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Fotografii găsite într-o cameră veche de peste 40 de ani, cumpărată din Alba Iulia. Se caută persoanele care apar pe imagini

Publicat

O artistă din Alba Iulia, Ioana Ciolea, a cumpărat recent de la o consignație din municipiu un aparat de fotografiat vechi de peste 40 de ani.

În acesta se aflau două filme alb-negru, developate, iar acum tânăra încearcă să găsească locația sau persoanele care apar pe fotografii.

„Am cumpărat acest aparat pe format lat, Lubitel II, de la Consignatia Chilipir, iar înăuntrul aparatului erau 2 filme developate, Orwo alb-negru, și pe ele era scris doar Făgăraș și niste numere.

Am reușit azi să îl scanez și postez aceste imagini în ideea că poate undeva în universul ăsta digital cineva poate recunoaște ceva, ori oamenii ori locația”, a scris Ioana Ciolea, pe pagina de Facebook.

Lubitel-2 este o cameră reflex cu două lentile. A fost produs de GOMZ / Lomo din 1954 până în 1980. Este succesorul Lubitel-ului original și predecesorul lui Lubitel-166. Lubitel înseamnă „amator” în limba rusă.

Lubitel-2 este echipat cu o lentilă care nu poate fi schimbată. Diafragma maximă a obiectivului este f/4.5, iar distanța focală este de 75 mm.

UPDATE joi, 3 august: Artista fotograf a scris că în ultimele ore a primit mai multe mesaje în care diferite persoane au spus că și-au recunoscut rudele în fotografii.

CITEȘTE ȘI: Apelul unei artiste fotograf din Alba a dat rezultate: Mai multe persoane și-au recunoscut rudele în poze vechi de peste 40 de ani

sursa, foto: Facebook, Ioana Ciolea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax