Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 300 de șoferi amendați în Alba pentru viteză, într-o singură zi. Câți au rămas fără permis

Publicat

politie

Aproape 300 de conducători auto au fost sancționați, miercuri, pentru că nu au respectat regimul legal de viteză.

Doi au rămas fără permis, pentru 90 de zile, după ce a fost surprinși conducând cu o viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita maximă admisă, transmite IPJ Alba.

Miercuri, 3 februarie 2021, polițiștii rutieri din județul Alba, sprijiniți de polițiștii de ordine publică, au desfășurat o acțiune de creștere a siguranței rutiere prin combaterea excesului de viteză.

Au fost depistați și sancționați contravențional 292 de conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală. Față de doi dintre ei, care au condus autoturisme cu o viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita legală, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Alți 121 de conducători auto au fost sancționați contravențional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, iar, complementar, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax