Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Aproape toate spațiile de cazare din Alba Iulia, ocupate de participanții la cel mai mare târg de utilaje din România

Publicat

Aproape toate locurile de cazare din Alba Iulia sunt ocupate, în aceste zile, de cei care participă la cel mai mare târg de utilaje de construcții din România. 

Este vorba despre CoBuild, unicul eveniment din România, dedicat utilajelor de construcții și care se defășoară în comuna Ciugud. 

Târgul de utilaje se va desfășoară în perioada 11 – 13 mai 2023.

Sute de utilaje sunt prezente pe malul Mureșului, în zona industrială din Drâmbar, în următoarele trei zile. Asta înseamnă o întreagă echipă formată atât din organizatori, cât și expozanți.

În linii mari, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Ciugud, Daniel Lungu, sunt prezenți la eveniment peste 500 de participanți. Asta înseamnă sute de locuri de cazare care au fost ocupate la Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: CoBuild: Ce poți să faci la unicul festival din România, dedicat utilajelor de construcții, deschis la Ciugud. VIDEO REPORTAJ

Aproape toate unitățile de cazare din oraș au spațiile ocupate, au precizat organizatorii evenimentului.

La târg, inedit este faptul că poți testa utilajele, într-o zonă de demo. De la excavatoare de mici dimensiuni și până la buldozere toate pot fi testate de către participanți.

Mai mult de atât, există o zonă de food court, unde grătarele sunt aprinse tot timpul, iar micii sau cârnații îi așteaptă pe pofticioși.

De asemenea, există și o zonă de joacă unde copiii se pot distra, însă cel mai probabil cei mici vor fi fascinați de utilaje.

CoBuild este compus din 5 mari zone de interes:

1. Zona Expo este dedicată prezentării utilajelor de construcții, tehnologiilor și produselor conexe, cum ar fi unelte, piese de schimb, accesorii și atașamente.

2. Zona Demo este special amenajată pentru demonstrații cu utilaje efectuate de operatori profesioniști, cât și pentru testarea utilajelor de către participanți.

3. Zona Chill & Family este locul unde cei prezenți se pot relaxa într-un cadru familial și pot participa la diverse jocuri și unde vor avea loc activități pentru copii.

4. Zona Food & Drinks este zona food truck, unde participanții la CoBuild se pot bucura de mâncăruri delicioase și băuturi alese.

5. Zona Conference este un spațiu de informare și relaționare, unde participanții vor afla de la specialiști în domeniu în ce direcție se îndreaptă industria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax