Connect with us
Publicitate

BLAJ

AREST preventiv pentru doi tineri din Roșia de Secaș. Au bătut un bărbat până l-au băgat în spital

arestat catuse

Publicat

Cei doi tineri din Ungurei (comuna Roșia de Secaș), care au bătut un bărbat până l-au băgat în spital au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. După ce au consumat mai multe băuturi alcoolice, duminică seara, l-au lovit pe bărbat cu pumnii și picioarele. În urma loviturilor primite, bărbatul a ajuns la un spital din Cluj-Napoca şi supus unei intervenţii chirurgicale.

M. Ilă și G. Ilie de 20 de ani, respectiv 26 de ani sunt cercetaţi pentru vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Duminică seara, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, cei doi l-au bătut cu pumnii și picioarele pe M.R  până l-au băgat în spital.

Luni, 22 octombrie au fost reținuți de polițiștii din Blaj pentru 24 de ore și cazul a ajuns pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj.

CITEȘTE ȘI: L-au bătut până l-au băgat în spital. Doi tineri din comuna Roșia de Secaș, REȚINUȚI de Poliție

Marți, 23 octombrie, magistrații judecătoriei Blaj au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor doi tineri.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj. În baza art.226, art.223 alin.2 Cod procedură penală, raportat la art.202 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului M. ILĂ, (…), faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, prevăzută de art. 194 al.1 lit. e Cod pen. săvârşită în dauna persoanei vătămate M. R. şi pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prevăzută de art. 371 al.1 Cod pen , cu aplic. art. 38 al.1 Cod pen., pe o durată de 30 de zile, de la 23.10.2018 şi până la 21.11.2018, inclusiv. În baza art.226, art.223 alin.2 Cod procedură penală, raportat la art.202 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului G. Ilie, (…), faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, prevăzută de art. 194 al.1 lit. e Cod pen., săvârşită în dauna persoanei vătămate M. R. şi pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prevăzută de art. 371 al.1 Cod pen , cu aplic. art. 38 al.1 Cod pen., pe o durată de 30 de zile, de la 23.10.2018 şi până la 21.11.2018, inclusiv.  Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 23.10.2018, ora 13:45 se arată în soluția pe scurt dată de magistrații Judecătoriei Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax