Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ARESTAŢI preventiv după ce au făcut scandal la Ciugud. Cei doi fraţi care au distrus bunuri şi şi-au ameninţat familia rămân după gratii

Publicat

arestat_catuse Cei doi fraţi din Ciugud care au provocat un scandal la domiciliul surorii lor, au distrus bunuri, au ameninţat, au tulburat liniştea publică şi au continuat să aibă un comportament violent şi după intervenţia poliţiei vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv.

Luni, M.O.T., de 41 de ani şi M.S.G., de 35 de ani, din Ciugud, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi ulterior Judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, cu propunere de luarea  a măsurii arestării preventive, pe o perioada de 30 zile, pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, distrugere calificată, violare de domiciliu, tulburarea ordinii si liniștii publice, amenințare şi ultraj.

Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia şi-a însuşit propunerea formulată de unitatea de parchet, dispunând cercetarea celor doi, în stare de arest preventiv. M.O.T. şi M.S.G. au fost introduşi în Centrul de Reţinere a Arestare Preventivă al IPJ Alba.

Citeşte SCANDAL aplanat cu focuri de ARMĂ la Ciugud. Maşini şi un imobil distruse de doi bărbaţi violenţi. Au intervenit mai multe echipaje de Poliţie şi jandarmi

Reamintim că duminică, în jurul orei 17.37, Secția 2 Poliție Rurală Vințu de Jos a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că la o locuinţă din Ciugud are loc un conflict intrafamilial.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit un agent de poliţie, iar din primele cercetări efectuate de acesta a rezultat că M.O.T., de 41 de ani şi M.S.G., de 35 de ani, doi fraţi din Ciugud, au provocat un scandal în curtea unui imobilul din comună, unde domiciliază sora lor împreună cu familia şi mama lor.

Întrucât, după intervenţia poliţistului, cei doi bărbaţi au continuat să se manifeste agresiv, au spart geamurile locuinţei, au încercat să o incendieze şi s-au folosit de un motofierăstrău mecanic pentru a distruge bunuri, poliţistul a cerut sprijin, iar la faţa locului s-au deplasat, operativ, mai multe echipaje de poliţie din carul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi o grupa de jandarmi. Totodată, poliţistul a folosit armamentul din dotare, executând mai multe focuri de avertisment.

De asemenea, cei doi bărbaţi au distrus un autoturism ce era parcat în curtea imobilului, precum şi geamurile autoturismului personal al poliţistului, ce era parcat în stradă.

Cei doi agresori au fost imobilizaţi şi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, pe numele lor fiind emisă ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, violență în familie, amenințare şi violare de domiciliu.

În cauză a fost sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu privire la săvârşirea, de către cei doi, a infracțiunii de „ultraj”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax