Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Arya, câinele pierdut în urmă cu o săptămână la Teiuș, găsit lângă Pitești. Cei care l-au găsit au refuzat recompensa oferită

Publicat

Arya, câinele din rasa lup cehoslovac pierdut în urmă cu o săptămână la Teiuș, pentru care stăpânul a oferit o recompensă de 1.000 de euro, a fost găsit la peste 200 de kilometri distanță, lângă Pitești. Cei care au găsit câinele au refuzat recompensa și au acceptat doar o „cinste ca între bărbați”. 

„De ziua internațională a cățeilor și după o săptămână de aventuri și peste 200 de km, cu răni de la bătăi cu câini și schiopătând, ea a decis să se lase pe mana unor oameni buni și acum ea este bine. A fost găsită lângă Piteşti, în satul Bascov.

Vezi și FOTO: Recompensă de 1.000 de euro pentru un câine pierdut la Teiuș. Este rasa lup cehoslovac și răspunde la numele Arya

Nu pot să mulțumesc îndeajuns celor implicați și întâmplarea asta ma face să am încredere în români și ne arată că avem mulți oameni buni în jur și totul a plecat de la ajutorul dumneavoastră, din Teiuș.

Aș dori să precizez că băieții care au găsit-o pe Ary au refuzat categoric recompensa și au acceptat doar o cinste ca între bărbați.

Nu am alte cuvinte … n-am dormit nici eu, așteptând să se întâlnească cu Alex. Mulțumim din suflet încă o dată!”, a scris joi un cetățean, într-un grup de Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax