Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ascensor de persoane și lift de serviciu pentru Spitalul Zlatna, în cadrul proiectului de modernizare. Licitația, în SEAP

Publicat

Clădirea Spitalului din Zlatna va beneficia, în cadrul unui proiect de reabilitare și modernizare, de un ascensor de persoane și un lift de serviciu. 

Primăria orașului Zlatna a lansat marți, 23 februarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția și montajul unui lift de serviciu și a unui ascensor de persoane în cadrul proiectului  de reabilitare și modernizare a Spitalului din Zlatna.

Valoarea totală este estimată la 132.000 de lei, fără TVA.

Citește și FOTO: Spitalul din Zlatna va fi modernizat și reabilitat termic, printr-un proiect de peste 1,7 milioane de euro

Având în vedere lucrările de reabilitare și modernizare a clădirii spitalului propuse spre a fi executate, în proiectul tehnic s-a prevăzut amplasarea unui lift de serviciu (montcharge) în zona pregătire hrană și servirea mesei și amplasarea unui ascensor în vederea asigurării transportului persoanelor. Liftul de persoane va fi utilizat și pentru transportul pacienților cu targa.

Clădirea spitalului este situată în orașul Zlatna, pe strada Horea, nr. 1. Clădirea are regimul de înălțime P + 1 etaj, de forma literei L în plan, fiind edificată în anul 1731. Clădirea a avut regimul de înălțime S + P + E însă de-a lungul timpului la nivelul subsolului s-au realizat lucrări de umplutură, astfel încât, în prezent, acesta nu este vizitabil.

Clădirea are o suprafață existentă construită la sol de 843 mp și o suprafață desfășurată de 1.583 mp.

Proiectul de reabilitare și modernizare a Spitalului urmărește, printre altele, reducerea consumului anual de energie primară, asigurarea unui consum de minim 10%  din consumul total de energie din surse regenerabile, reducerea emisiilor cu gaze cu efect de seră, efectuarea lucrărilor de protecție termică a anvelopei clădirii, recompartimentarea clădirii, realizarea finisajelor interioare/exterioare și amenajarea infrastructurii la operarea de către persoanele cu dizabilități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax