Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociaţie profesională a medicilor pediatri pe regiunea Transilvaniei, pentru colaborare între specialişti

Publicat

medic1

De anul viitor, va fi înfiinţată o asociaţie profesională a medicilor pediatri pe regiunea Transilvaniei. Scopul este de a consolida relațiile dintre medicii pediatri cu diverse specializări și de a colabora mai strâns pentru binele pacienților, susţine Angela Butnariu, membru fondator al asociației.

“Scopul său este de a întări relațiile dintre medicii pediatri cu diverse specializări, din punct de vedere profesional, și de a colabora mai strâns pentru binele și în beneficiul pacienților noștri, care sunt copiii. Munca în pediatrie nu se poate face decât în echipă, în condițiile în care un pacient de-al nostru are nevoie, de exemplu, și de nefrolog și de un cardiolog. De asemenea, ne propunem să întărim legăturile cu medicii de familie și cu medicii școlari. Noi, aici, în Transilvania, avem niște particularități în ceea ce privește atitudinea terapeutică, comportamentul față de bolnav”’, a spus Angela Butnariu, citată de Agerpres.

Viitoarea asociație va avea sediul central la Cluj-Napoca și filiale în fiecare județ din Transilvania.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax