Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ASTĂZI: Ai ocazia să susţii echipa liceului tău. Cei mai populari boboci din Alba Iulia intră în competiția finală la ”Balul Balurilor Alba24”

Publicat

În această seară, la ora 20,00 începe Balul Balurilor Alba24 în Club Stage din Alba Iulia. Ai ocazia să pui umărul pentru ca echipa liceului sau facultăţii tale să arate că este cea mai isteaţă, haioasă şi talentată din oraş. Vino în Stage şi arată că faci parte dintre cei mai buni.

Concursul de Miss şi Mister organizat de Alba24 începe la ora 20.00, în Club Stage. Cei mai „votaţi” boboci vor dovedi pe scenă că au meritat să fie aleşi cei mai populari tineri din liceele din oraş. Acum, poţi şi tu să-i sprijini, să fii în gaşca celor care reprezintă liceul tău. Emoţiile şi tracul scenei vor fi uitate, într-o atmosferă incendiară, care va fi completată cu un concert Andreea Bălan.

Te aşteptăm în Stage. Fie că eşti de la „HCC”, „Economic”, „Apulum”, de la „Arte”, „Sportiv”, „Alexandru Domşa” sau UAB, arată că REPREZINŢI o comunitate care merită văzută.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax