Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Demonstraţie de arte marţiale, intervenţii în colaborare cu Salvamont şi exerciţii de dresaj canin, la Alba Iulia, de Ziua Jandarmeriei Române. PROGRAMUL

Publicat

program 3 aprilie 2015 Ziua jandarmeriei Jandarmii din Alba Iulia pregătesc evenimente spectaculoase la Alba Iulia, pentru a marca aniversarea a 165 de ani de la înfiinţarea instituţiei la nivel naţional. Demonstraţie de arte marţiale, intervenţii de interceptare în trafic a maşinilor, capturarea unei persoane înarmate, acţiuni în colaborare cu Salvamont şi exerciţii de dresaj canin, toate acestea vor fi prezentate publicului, vineri, 3 aprilie, de la ora 10.45, în spaţiul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

Vor fi expuse echipamentele specifice de protecţie şi intervenţie, armamentul şi tehnica din dotare, iar Detaşamentul de Jandarmi Mobil şi Postul de Jandarmi Montan Şugag din structura instituţiei, în colaborare cu Serviciul Public Salvamont Alba din cadrul Consiliului Judeţean Alba vor prezenta câteva exerciţii demonstrative.

(P)  Echipament sport   pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Va fi organizată o demonstraţie de arte marţiale, având în vedere că printre jandarmi sunt numeroşi practicanţi ai acestui sport.

Nu în ultimul rând, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc vernisajul expoziţiei “ Jandarmeria Alba în documentele vremii ”, demers realizat cu sprijinul Serviciului Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale. Curioşii vor putea vedea ce fapte au identificat jandarmii în vremuri apuse şi cum relatau datele în raportări.

Citeşte şi VIDEO: Jandarmeria Română sărbătoreşte în 3 aprilie 165 de ani de la înfiinţare. Turneu de fotbal şi alte activităţi organizate la Alba Iulia

Programul manifestărilor din 3 aprilie organizate cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române şi împlinirii a 165 de ani de înfiinţarea instituţiei

Alba Iulia – incinta şi spaţiul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor

Ora 10.15: Vernisajul Expoziţiei „Jandarmeria Alba în documentele vremii”

Ora 10.45 Exerciţii demonstrative prezentate de structuri al Jandarmeriei Alba

demonstraţie de arte marţiale

– intervenţie şi interceptare în trafic a unui vehicul

– aplanarea unor conflicte spontane prin folosirea câinelui de serviciu

– capturarea şi neutralizarea unor persoane înarmate, ostile

– exerciţiul de dresaj canin prezentate de Jandarmeria Alba şi Serviciul Public Salvamont Alba

Ora 11.45 Exerciţiu demonstrativ prezentat de structuri ale Jandarmeriei Alba în colaborare cu Serviciul Public Salvamont Alba din cadrul Consiliului Judeţean Alba

– standuri de prezentare a materialelor specifice şi armamentului din dotarea Jandarmeriei Alba şi Serviciului Public Salvamont Alba

– prezentarea tehnicii auto de intervenţie a Jandarmeriei Alba şi Serviciului Public Salvamont Alba

Jandarmii invită pe toţi albaiulienii să participe la aceste activităţi, începând cu ora 10.30, pentru că este un bun prilej pentru a cunoaşte domeniul de activitate al jandarmilor, de a se convinge de deschiderea faţă de societatea civilă şi, mai mult, de a se convinge că locul doi pe care îl ocupă Jandarmeria Română în ceea ce priveşte încrederea populaţiei în instituţiile executive ale statului este unul pe deplin meritat.

Potrivit calendarului manifestărilor, la sfârşitul lunii trecute au demarat competiţii sportive pe timpul cărora jandarmii au posibilitatea de a-şi testa abilităţile fizice în diferite ramuri de sport – tenis de masă, tenis de câmp, fotbal, şah, table, skanderberg şi fotbal – tenis. Acestea vor continua pe întreg parcursul lunii martie şi se vor încheia în preziua aniversării Zilei Jandarmeriei Române.

Jandarmeria Română se menţine pe locul doi în ceea ce priveşte încrederea populaţiei în instituţiile executive ale statului, cu un procent de 62,5% – încredere multă şi foarte multă, după Armată, care a obţinut un procent de 75%. Locul trei în încrederea românilor este ocupat de DNA, cu 58,9%.

La aceeaşi categorie a instituţiilor executive, pe locul patru se află SRI, cu o cotă de încredere de 48,8%, urmat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu un procent de 48,7%, BNR, cu 47.3%, SIE, cu 46,1%, Poliţie, cu 45,5% şi ANI, cu 42,2%.

În privinţa încrederii românilor în instituţiile sociale, pe primul loc se clasează Biserica, cu un procent de 64%, urmată de universităţi, cu 41,4% şi presă, cu 37%.

Dintre instituţiile internaţionale, de cea mai mare încredere se bucură NATO (55%), urmat de ONU (51,6%) şi UE (51,7).

Rezultatele au fost obţinute în urma celui mai recent sondaj de opinie pe bază de chestionar, efectuat în ţara noastră, în perioada 5-10 februarie a.c., de institutul INSCOP Research.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax