Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Festivalul florilor de mai la Aiud. 16 grupuri de copii preşcolari urcă pe scena Centrului Cultural „Liviu Rebreanu”

Publicat

festivalul florilor de mai Copii de la opt grădiniţe din Alba Iulia, Aiud, Cugir şi Teiuş vor participa, marţi, la „Festivalul florilor de mai”, aflat în acest an la a şaptea ediţie. Creat pentru a promova înclinaţiile artistice ale copiilor preșcolari, spectacolul are loc pe scena Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud, fiind iniţiat de Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Pași”, din municipiu.

Festivalul şi-a deschis porţile în luna mai 2008 şi a avut succes, devenind o tradiţie în Aiud. An de an, festivalul s-a bucurat de participarea grupurilor de copii coordonate de educatoarele din grădiniţe și a beneficiat de sprijinul și susținerea părinților.

Pe parcursul anilor manifestarea a evoluat, astfel încât copiii, părinții și educatoarele au trăit momente care au contribuit la extinderea festivalului de la nivelul local la cel județean și a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediție.

„Festivalul florilor de mai” are ca scop promovarea înclinaţiilor artistice ale copiilor preșcolari, a spiritului artistic interetnic şi nu în ultimul rând, a muncii şi strădaniei educatoarelor de la grădiniţele din județ.

«Cu inima deschisă, au răspuns solicitării un număr de 16 formații care vor participa la acest eveniment, iar doamnele educatoare de la grădiniţele din județul Alba au pregătit copiii cu multă dăruire pentru ca aceștia să se prezinte la cel mai înalt nivel.

Grădinițele care au răspuns invitației noastre și vor evolua pe scena Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud, în data de 19 mai, începând cu ora 17.00, sunt: Grădinița cu Program Normal „Prietenia” Teiuș, Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava minunată” Alba Iulia, Grădinița cu Program Prelungit nr.13 Alba Iulia, Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” Cugir, Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 Aiud, Grădiniţa cu Program Normal nr. 4 Aiud, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud și grupele mijlocii și mari de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi”», a declarat Luminiţa Daniela Josan, directoarea Grădiniţei „Primii Paşi”.

Evenimentul cultural al copiilor preșcolari se desfăşoară în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba, Primăria Municipiului Aiud şi Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud. Sponsorul principal al manifestării este Asociația ”Maria Agapia” Aiud.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax