Connect with us
Publicitate

POLITICA

Klaus Iohannis, candidatul la președinție al ACL vine la Alba Iulia. Se întâlnește cu membrii PNL și PDL din județ

Publicat

Marţi, începând cu ora 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, candidatul la prezidenţiale al Alianţei Creştine Liberale, Klaus Iohannis împreună cu o parte a staff-ului de precampanie se întâlnesc cu membrii PDL şi PNL din judeţ. Au mai fost invitaţi şi Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad şi co-presedintele ACL Arad, preşedintele Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, care încă nu şi-au confirmat sosirea la Alba Iulia. La întâlnire vor participa copreşedinţii ACL Alba, Mircea Hava şi Teodor Atanasiu.

La Alba Iulia alături de candidatul la prezidenţiale, Klau Iohannis şi staff-ul de precampanie va fi prezent şi vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu.

În judeţul Alba a început şi o acţiune de strângere de semnături pentru candidatul ACL la prezidenţiale, care în acest moment se ridică la aproximativ 50.000 de simpatizanţi.

Klaus Iohannis va discuta cu reprezentanţii celor două partide din Alba, PDL şi PNL şi despre campania electorală care va începe, la mijlocul lunii octombrie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax