Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Primarul din Vinţu de Jos, Gheorghe Vlad în faţa procurorilor. Edilul este acuzat pentru abuz în serviciu

Publicat

primar vintu de jos Primarul comunei Vinţu de Jos, Gheorghe Vlad este audiat vineri, 20 februarie, de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Acesta este suspectat de comiterea unor infracţiuni de abuz în serviciu. Primarul a folosit combustibil cumpărat din bugetul local pentru un utilaj al administraţiei, în scop personal. Potrivit unor surse judiciare, este posibil ca Gheorghe Vlad să fie reţinut pentru 24 de ore.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PSD Alba, în luna ianuarie, primarul Gheorghe Vlad a recunoscut că este cercetat pentru abuz în serviciu şi a spus că a cumpărat combustibil din bugetul local, pe care l-a folosit pentru maşina personală.

În luna septembrie a anului trecut au avut loc descinderii ale oamenilor legii la sediul Primăriei Vinţu de jos şi au fost ridicate mai multe documente.

Când s-a dat startul la migrarea dintr-un partid politic în altul, în octombrie, Gheorghe Vlad nu a stat pe gânduri şi a trecut de la PNL la PSD. În acel moment şi fostul copreşedinte PNL Alba, Teodor Atanasiu spunea că trecerea s-a făcut din cauza problemelor cu legea pe care le are, având promisiunea că prin respectivul transfer politic se vor rezolva.

“A spus că îl vor scăpa de procesul pe care îl are în urma verificărilor Curţii de Conturi. Mi-a spus că are un dosar penal, că l-au speriat, dar că i-au promis că tot ei îl vor scăpa dacă este băiat bun”, declara pe atunci Atanasiu.

Gheorghe Vlad este cercetat penal, printre altele, după ce a folosit combustibil cumpărat din fondurile primăriei pentru maşina personală. Gheorghe Vlad se află la primul mandat de primar.

Comuna Vinţu de Jos este printre cele mai mari din Alba, având 4.800 de locuitori, mai mult decât oraşele Abrud şi Baia de Arieş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax