Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Astăzi, program special la magazine. Pot rămâne deschise până la ora 20.00 și în localitățile cu incidență peste 4

cumparaturi

Publicat

Astăzi, 23 aprilie, înaintea weekendului de Florii, dar și în Vinerea Mare (30 aprilie), magazinele rămân deschise până la ora 20.00 în toate localitățile, indiferent de incidența COVID, ca excepție cu ocazia sărbătorilor.

Prevederea este inclusă în HG 432/8 aprilie 2021, privind prelungirea stării de alertă din 13 aprilie.

ULTIMĂ ORĂ: 24 aprilie – RESTRICȚII RIDICATE la ALBA IULIA și în alte localități din Alba, după ce incidența a scăzut sub 4. Ce măsuri rămân în vigoare

În Anexa 3 – Măsuri pentru diminuarea impactului de risc se precizează că, prin excepție de la regulile generale, ”în zilele de 23 aprilie 2021 și 30 aprilie 2021, operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, își pot organiza și desfășura activitatea în intervalul orar 5.00-20.00. În intervalul orar 20.00-5.00, operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu”.

Adică magazinele pot fi deschise astăzi (vineri, 23 aprilie) până la ora 20.00. Reamintim că la Alba Iulia sau în alte localități unde incidența COVID este de peste 4, de obicei, în weekend, inclusiv în ziua de vineri, activitatea magazinelor este restricționată până la ora 18.00.

În ceea ce privește weekendul viitor, de Paști, circulația va fi prelungită (1 – 2 mai) în intervalul orar 20.00 – 05.00, pentru ca lumea să poată participa la slujba de Înviere, fără să fie nevoie de declarații.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate