Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Redescoperiţi frumusețea lucrurilor mărunte la „Festivalul Luminii” de la Alba Iulia. Ambianță magică în Cetatea Alba Carolina

Publicat

13325694_1136712079724439_2809323748350078583_n Sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21.00, în fața Obeliscului de la Poarta III a Cetății Alba Carolina, va avea loc Festivalul Luminii. Cercetașii din Alba Iulia îşi propun şi în acest an să le amintească albaiulienilor de frumusețea lucrurilor mărunte și să creeze o ambianță magică, construită din gulguțe, care să îi ajute pe cei prezenți să descopere lucrurile care îi fac mai fericiți.

În weekend, la Alba Iulia va avea loc Festivalul Luminii. Sâmbătă, începând cu ora 21.00, în faţa Obeliscului vizitatorii au ocazia să redescopere frumusețea lucrurilor mărunte prin sutele de forme din gulguțe care vor fi aprinse. Astfel zona se va transforma într-o lume de poveste,  spre bucuria localnicilor și a turiștilor, care sunt aşteptaţi la eveniment.

Cercetașii României au hotărât ca anual, timp de câteva ore, să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte, să transforme oraşele în care trăiesc într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevină copil și să descoperim ca tineri sau adulți, lucrurile care ne fac mai fericiți.

Festivalul Luminii este un eveniment național sincron, organizat anual de către membrii Organizației Naționale “Cercetașii României” și tinerii voluntari locali. În anul 2015, festivalul a ajuns la cea de-a 11-a ediție.

Și în acest an, cercetașii păstrează tradiția schimbului liber de cărți între participanți. Astfel, organizatorii îi invită pe cei care doresc, ca și în anii trecuți, să aleagă o carte pe care să o dea la schimb. Dar nu oricum, ci îmbrăcată frumos pentru a nu se distinge autorul si numele cărții.

„Nu uita să lași un bilețel lipit cu mesajul tău pentru viitorul posesor al cărții! Iar pentru fiecare carte lăsată, poți să iei o carte nouă”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax