Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

ASTĂZI se redeschide circulația pe A1 între nodurile de la Cunța și Săliște. Fără restricții pe autostradă, de la Sebeș la Sibiu

Publicat

CNAIR anunță că restricțiile de circulație instituite pe A1 între localitățile Cunța și Săliște, pentru lucrările de la Viaductul Aciliu sunt ridicate, astăzi, lucrările fiind finalizate înainte de termen.

Pentru a permite executarea acestor lucrări, traficul rutier a fost închis complet pe sensul Sebeș – Sibiu, între nodurile Cunța și Săliște, iar circulația a fost deviată pe DN1.

CNAIR anunță că joi, 26.05.2022, începând cu ora 09:00, se va deschide circulația, fără restricții, pe sectorul Orăștie – Sibiu de pe A1, ca urmare a finalizării lucrărilor la rosturile de dilatație de la Viaductul Aciliu.

CNAIR precizează că, datorită condițiilor meteo favorabile, lucrările s-au finalizat înaintea termenului asumat de Antreprenor, care era estimată pentru data de 4 iunie 2022.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax