Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şedinţă la Consiliul Local Ocna Mureş. Modernizări la parc din oraş, căminul cultural din Războieni şi titlu de cetăţean de onoare pentru veteran de război

Publicat

Consilierii locali din Ocna Mureş se reunesc joi, 28 august, de la ora 17.00, în şedinţă ordinară, cu 15 proiecte pe ordinea de zi. Printre acestea se află închiderea depozitului neconform de deşeuri la rampa de gunoi, concesionarea unui teren de 165 mp pe strada Mihai Eminescu prin licitaţie publică pentru amenajarea unui spaţiu comercial-depozit, lucrări de şantier la parc, modernizarea căminului cultural Războieni şi titlu de cetăţean de onoare pentru Gheorghe Chiorean, veteran de război.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind încetarea, începând cu data de 1.09.2014 a contractului de concesiune nr 3726/05.12. 1994 a concesionarului Puşcaş Sorin Daniel.

2. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Consilului Judeţean Alba, asupra imobilului-rampă de gunoi şi a terenului aferent, aflat în proprietate publică a oraşului Ocna Mureş.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică, pe o perioadă de 49 de ani a imobilului – teren situat în Ocna Mureş, str. M. Eminescu, nr. 17 A, jud. Alba, înscris în CF 73312 Ocna Mureş, cu nr cad 73312- în suprafaţă de 165 mp, teren care face parte din domeniul privat al oraşului Ocna Mureş, preţul de pornire a licitaţiei să fie de 120 lei/an.

4. Proiect de hotărâre privind înlocuirea art. nr. 2 al Hotărârii Consililului Local al oraşului Ocna Mureş, nr 142 din data de 31. 07.2013.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitaţie publică, a imobilului proprietate privată a oraşului Ocna Mureş – teren, în suprafaţă totală de 95 mp, înscris în CF nr.73319 Ocna Mureş, cu nr. cad 73319.

6. Proiect de hotărâre privind acordarea apartamentului nr 1 din imobilul situat în Ocna Mureş, str. Nicolae Iorga, nr2, compus din 3 camere, 1 hol şi o cămară, în curte o anexă din cărămidă, domnului Vitan Alexandru, domiciliat în Ocna Mureş, str. Gh. Bariţiu, nr.9, jud. Alba.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţiei publice „Dirigenţie şantier lucrări amenajare parc oraş Ocna Mureş” cod CPV 71520000-9, prin procedura „achiziţie directă” criteriul de atribuire fiind „preţul cel mai scăzut” şi aprobarea comisiei de evaluare a ofertelor.

8. Proiect de hotărâre privind propunerile Primăriei oraşului Ocna Mureş, judeţul Alba, făcute pe baza verificării situaţiei juridice a terenurilor, ce vor fi înaintate domnului Prefect al judeţului Alba, în vederea emiterii ordinului de atribuire în proprietate a terenurilor prevăzute la art. 36, p-ctele. 2-5 din Legea nr. 18 din 19 februarie 1991 privind fondul funciar, republicată, cetăţenilor solicitanţi.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului nr 10/2014 – „Modernizare Cămin Cultural Războieni” întocmit de P.F.A. Lungu Sorin.

10. Proiect de hotărâre privind privind conferirea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Ocna Mureş domnului Chiorean Gheorghe domiciliat în Ocna Mureş.

11. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului local al oraşului Ocna Mureş în Consiliul de Administraţie al Liceului Teoretic “Petru Maior” Ocna Mureş.

12. Proiect de hotărâre privind înscrierea în domeniul privat a imobilului-teren categoria de folosinţă curţi, construcţii, înscris în CF.73273 Ocna Mureş, cu nr top 359/2/3 în suprafaţă de 700 mp, situat în Ocna Mureş, sat Războieni – Cetate, str. Gării, nr. 229K.

13. Proiect de hotărâre privind acordarea apartamentului nr. 2 din imobilul situat în Ocna Mureş, str. N. Iorga, nr. 2, compus din 3 camere, 2 holuri şi o cămară, doamnei Şimon Nicoliţa, domiciliat în Ocna Mureş, str. Stăvilarului, nr. 4, jud. Alba.

14. Proiect de hotărâre privind înscrierea în domeniul public a imobilelor-terenuri, categoria de folosinţă curţi, construcţii, înscrise în CF 73561 Ocna Mureş, cu nr. top 974/2/2, în suprafaţă de 42 mp, situat în Ocna Mureş, str. M. Eminescu, f.nr şi CF. 73562 Ocna Mureş, cu nr. top 1058/2, în suprafaţă de 42 de mp, situat în Ocna Mureş, str. 9 Mai, în spate la magazinul Becom.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţiei publice „Lucrări de modernizare a Căminului Cultural Războieni”, cod CPV 45453000-7- Lucrări de reparaţii generale şi de revonare, prin procedura „achiziţie directă” criteriul de atribuire fiind „preţul cel mai scăzut” şi aprobarea comisiei de evaluare a ofertelor.

 Ioana MIHU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax