Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sesiune de lectură cu Bibliobusul Consiliului Judeţean Alba, la Şcoala Generală Miraslău

Publicat

bibliobus CJ alba2 Cei aproximativ 140 de elevi ai Școlii Generale din Mirăslău vor primi, luni, vizita Bibliobusului Consiliului Județean Alba, în cadrul campaniei „Călătorim și Dăruim cu Bibliobusul” inițiată de Consiliul Județean.

Va avea loc o nouă sesiune de lectură publică și animație culturală, elevii având ocazia de a petrece o zi de neuitat în compania cărților, ascultând lecturi de vacanță, recitând și cântând.

Activitatea va cuprinde și un moment special: Alfons Adriaensen – președintele Asociației „A-iubi houdenvan…” din Belgia – va primi diplomă de recunoștință pentru activitatea caritabilă de circa 20 de ani, depusă în beneficiul județului Alba.

Sesiunea de lectură și animație se va încheia cu un atelier practic în cadrul căruia elevii vor învăța să confecționeze semne de carte.

De asemenea, elevii vor primi in dar cărți și jucării din donațiile strânse până acum în cadrul campaniei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax