Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Slujbă de priveghere seara și Liturghia Sfântului Ioan la miezul nopții, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia

Publicat

În această seară, începând cu ora 22.00, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia va fi oficiată slujba privegherii.

În prima parte vor fi săvârșite Vecernia și Utrenia, urmând ca de la miezul nopții să fie celebrată Liturghia a Sfântului Ioan Gură de Aur.

Devenită deja o tradiție, această rânduială specială este oficiată în prima noapte de vineri spre sâmbătă a fiecărei luni, cu excepția perioadelor celor patru posturi de peste an.

Slujba Vecerniei și a Acatistului Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, săvârșită în mod obișnuit vineri, de la ora 18.00, se amână.

Citește și: Calendar Creștin Ortodox, octombrie 2021: Cele mai importante sărbători din luna lui ”Brumărel” trecute în Calendarul Bisericesc

În ceea ce privește programul liturgic al Catedralei Reîntregirii, sâmbătă (2 octombrie), dimineața, va fi oficierea slujbei parastasului de obște, cu începere de la ora 9.00.

Adaptând grila de programe în acord cu programul Catedralei arhiepiscopale, Radio Reîntregirea va transmite în direct, începând cu ora 22.00, slujba privegherii, care se va încheia în jurul orei 1.30.

sursă: reintregirea.ro

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax