Connect with us
Publicitate

CUGIR

Atac dur al lui Florin Roman: SELECȚIE DE DOSARE și condiții minimale pentru funcția de ”director PSD” al Fabricii de Arme Cugir

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, face acuzații grave legate de Fabrica de Arme din Cugir. Roman a lansat un atac dur asupra conducerii fabricii, la doar o zi după vizita făcută acolo de premierul Viorica Dăncilă, în legătură cu selecția de dosare pentru funcția de director și cu condițiile minimale de participare la selecție. 

Acesta spune că pentru ocuparea funcției de director al societății nu sunt respectate condițiile legale: anunțul nu a fost făcut public decât în fabrică, nu și prin AJOFM sau prin siteul Romarm, iar condițiile permit oricărui angajat cu studii superioare să se înscrie, indiferent dacă este ”psiholog sau inginer silvic”, ceea ce ar permite PSD să selecteze pe cineva chiar dacă nu este profesionist în domeniul armamentului.

În plus, spune Roman, nu este vorba despre nici un concurs ci despre o selecție de dosare. 

”Mafia PSD din Fabrica de Arme lovește din nou, pe față, cu tupeu de borfaș! Concret, în cadrul unității a fost publicat la vedere un anunț pentru ocuparea funcției de director general. Ca de bicei, legea este opțională pentru PSD-istul Sava, care semnează acest anunț. Anunțul prevede strict două condiții cumulative și exclusive pentru “selecția” de dosare: să fii angajat al societății și să ai studii superioare” a declarat Florin Roman. 

 

Principalele declarații ale lui Roman, în legătură cu situația de la Fabrica de Arme: 

  • Nu este respectat principiul constituțional al egalitatii de șanse;
  • Anunțul de angajare nu este public prin agenția de ocupare a forței de muncă și nu este postat pe site-ul Romarm sau pe cel al Fabricii de Arme;
  • Pentru psd nu exista nici un om din afara societății comerciale care ar avea dreptul la această funcție;
  • Din interiorul fabricii, ar putea deveni director un inginer silvic, psiholog, sau oricine cu studii superioare la apelul bocancului cum se mândresc șefii fabricii că au;
  • Nu este necesar niciun concurs, se va face doar o selecție de dosare, după criterii PSD-iste de hoție și obediență;
  • Nu sunt respectate  legea industriei de apărare și nici normele interne;
  • Data limită a fost trecută ulterior pe anunț, cu markerul;
  • Candidat este tocmai Sava, care a dat si fabrica în judecata pentru daune, iar sub oblăduirea lui au fost atâtea accidente de muncă.

Problema pe care o vede deputatul liberal este aceea că toți directorii ”numiți ilegal prin selecție de către PSD” au dovedit un management dezastruos pentru firmă: lipsa contractelor noi, accidente de muncă din cauza lipsei investițiilor și concedierea nemulțumiților care acum, spune Roman, câștigă ”miliarde de lei vechi în instanță” pe care le vor plăti tot angajații, nu directorii. 

”Pentru ei singurele condiții cumulative sunt: membru psd, inteligent ca Dăncila, hoț ca Dragnea. Toți ar trebui să fie excluși din fabrică din cauza pierderilor pe care le aduc zi de zi. Jos labele de pe fabrica, hoților!” a transmis Florin Roman. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax