Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atacuri fără precedent în interiorul USL Alba: Dispută pe internet între deputatul PSD Ioan Dîrzu și vicepreședintele PNL, Florin Roman

Publicat

Î ntr-un comunicat  transmis presei, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu face referire la “politicieni din Alba”, care în opinia sa “trebuie să fie oneşti şi să spună ce fac concret pentru a aduce capitala regională la Alba Iulia”, referindu-se, de asemenea, şi la “politicieni de dreapta”, care “rezolvă construcţia drumului Turda-Sebeş din biroul lor de la Consiliul Judeţean Alba”.  Automat, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, liberalul și colegul de coaliție a șefului PSD Alba a reacționat spunând că  “domnul Ioan Dîrzu trebuie ignorat” și că îl invită să lase politica de o parte şi să se ocupe de numeroasele probleme pe care le au primarii PSD. Disputa dintre cei doi lideri USL acutizează tensiunile dintre cele două partide care formează coaliția la nivel local. De altfel, PSD și PNL au probleme în Alba, încă de la alegerile locale, când PNL a „ieșit din rând” și a încheiat cu PDL o alianță pentru obținerea majorității din Consiliul Județean Alba.

În “raportul deputatului de Alba, Ioan Dîrzu, în săptămâna 15 aprilie – 21 aprilie 2013” transmis presei, politicianul arată că “presa locală pare frecvent asaltată de politicieni care se laudă frumos cu proiecte şi bune intenţii. De multe ori mă întreb oare când au timp să muncească atât pentru judeţul Alba şi mă mir uneori de ce nu văd rezultatele magnifice ale acestora în zonele pe care le vizitez din judeţ şi pot să vă spun că am fost în toate localităţile.

În schimb aflu cu mirare cum unii politicieni de dreapta din judeţ rezolvă construcţia drumului Turda-Sebeş din biroul lor de la Consiliul Judeţean Alba, în contextul în care eu mă aflam în biroul celui care a decis, Ministrul PSD al Infrastructurii, Dan Şova.

Deputatul  și-a încheiat raportul cu un mesaj către politicienii din judeţul Alba: ”haideţi să vorbim şi să comentăm mai puţin pe Internet şi să trecem la treabă!”.

În urma acestui atac lansat de Dîrzu, nu a întârziat să apară și reacția colegului acestuia de coaliție, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman:

Văd că, după domnul primar Mircea Hava, un alt politician mă atacă pentru comunicarea publică pe online. Domnul Ioan Dîrzu trebuie ignorat. El a mai declarat şi că PSD a adus ADR Centru şi OIR POSDRU, instituții regionale înfiinţate în 1998 şi 2007, în timpul guvernării liberale. Prin magie, PSD aflat în opoziție a generat însă… acte normative şi hotărâri de guvern.

Aveți grijă să nu păţiţi ca Pinochio, domnule deputat! Vă invit să lăsați politica de o parte şi să vă ocupaţi de numeroasele probleme pe care le au primarii PSD.

Iar, dacă nu reușiți altceva decât să fiţi politician, lăsați-i pe cei care lucrează pentru oameni din administrație să-şi facă treaba. Eu am treabă multă, de exemplu să introducem apa la Cut, unde ați lăsat fără sprijin un primar PSD. Politica înseamnă poveşti, administrația înseamnă fapte. Cât despre online, nu vă mai chinuiţi, domnule deputat, unii nu învață niciodată”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Pilu

    joi, 18.04.2013 at 20:00

    Domnilor, va rog frumos, lasati caramizile jos, fiindca riscati sa va spargeti cutia toracica ! Vreti sa ajungeti la spital acum cand aveti atata treaba ?

  2. Pingback: Florin Roman: „De primarii PSD din Alba mai vede doar vicepreședintele Consiliului Județean, Florin Roman. Nu discut cu un mincinos ca Dîrzu” | Alba24

  3. Pingback: VIDEO | USL Alba „scârțâie rău”. Florin Roman: „În Consiliul Local Alba Iulia nu mai există niciun fel de USL” | Alba24

  4. Pingback: USL Alba a împlinit un an de când este la putere: Mai multe proiecte lansate, promisiuni ratate, lupte interne și multe funcții ocupate | Alba24

  5. Pingback: Ministrul Mircea Dușa: “Nu cred că este normal ca la nivelul administrațiilor județene să se formeze alte alianțe decât cele ale USL” | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax