Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenție la cadourile de Valentine’s Day. Cutii cu bomboane, trufe, praline şi bomboane cu ciocolată cu până la 10 E-uri

Publicat

Atenție la cadourile dulci de Valentine’s Day. Produse tip cutii cu bomboane, trufe, praline şi bomboane cu ciocolată care se regăsesc pe piaţa din România au până la 10 E-uri, arată un studiu realizat de InfoCons.

Mesaj de Valentine s Day – Ziua Îndrăgostiților de la Info Cons: Atenție la codourile dulci. În total au fost analizate 126 de produse și au fost descoperite până la 10 E-uri, transmite Agerpres.

Din punctul de vedere al tipurilor de aditivi alimentari, toate produsele care au făcut obiectul studiului au în componenţă lecitină (E 322 ), 25,39% dintre produsele studiate au avut în componenţă poliricinoleatul de poliglicerină (E 476), iar 18,25% conţin acid citric (E 330 ).

Din punctul de vedere al ingredientului principal, 70,63% au ca prim ingredient zahărul, 7,93% au ca prim ingredient ciocolată/ciocolată amăruie/ciocolată cu lapte /ciocolată neagră, 5,55% au ca prim ingredient siropul de glucoză, 5,55% au ca prim ingredient grăsimile vegetale, 4,76% au ca prim ingredient masa de cacao şi 2,38% crema de praline/crema cu aromă.

Restul produselor au ca prim ingredient fructele confiate, ouă, lichior sau nucă de cocos, spune InfoCons.

Ce este Valentines Day, sărbătorit în 14 februarie

Valentine’s Day este o sărbătoare internațională care se celebrează pe 14 februarie și este dedicată dragostei și afecțiunii romantice.

De-a lungul anilor, s-a dezvoltat o tradiție de a oferi cadouri, cum ar fi trandafiri, ciocolată și scrisori iubirii, partenerilor, soților sau iubiților.

Această sărbătoare poate fi sărbătorită în diferite moduri în întreaga lume, dar scopul său principal este acela de a arăta aprecierea și dragostea față de cei dragi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax